Quote:
Originally Posted by RawAlex
Kors,
********м********рик****************ц******** **************** будут ********ди********ств********************************ми ********************************с********ив********ми и туп********ум****************ми ********юд********ми. ******** д********в********р********ю ****************рк************************ в в********ш********м bathroom п********м********ж********т в********м ****************йти б************************ш******** эти******** ж********.
З************************с********ив********ст******** и rudeness 2 д********р****************и ****************к************************ит********с******** вв********р******** с ********и******************************** **************** к****************ц******** д****************.
Ес********и в********ш би************************с-п************************ вк********ю************************т ********бщ********т********с******** с дру********ими м********ст********ми и webmasters с****************ди************************и********, т******** ******** дум********ю в******** п********тр********б****************ст******** ****************купит******** ****************вую ********ри****************т********цию.
В********ши ст****************б******** д******** т**************** п********р п************************ут к********к р********б******** св********р**************************************** в п********************************й в********д****************к********.
So, please... think about what you say before it becomes something you will regret in the long run.
Alex
|
Alex, in babel fish did translate...